Ανακοινώσεις

Ενημέρωση δικηγόρων Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη, Οκτώβριος 2017

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Με αφορμή πολλές ερωτήσεις που υποβάλλονται στο Ταμείο, διευκρινίζουμε ότι από 1.1.2017 το ποσό κρατήσεων υπέρ Τ.Α.ΔΙ.Θ. από τα γραμμάτια προείσπραξης του ΔΣΘ συμψηφίζεται με την αντίστοιχη εισφορά των μελών. Σας προτρέπουμε να απευθυνθείτε στα γραφεία του Ταμείου και να ενημερωθείτε για την σημερινή εικόνα του ατομικού σας λογαριασμού, καθώς υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που έχουν υπερκαλύψει την εισφορά τους και δεν απαιτείται η καταβολή χρημάτων, παρά μόνο η υποβολή μιας αίτησης, ώστε να λάβουν άμεσα όλες τις παροχές του Ταμείου και παράλληλα να ενταχθούν στο πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης Δικηγόρων Θεσσαλονίκης!

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι ισχύει η δυνατότητα «παγώματος» των παλαιών (μέχρι 30.6.2016) οφειλών προς το Ταμείο, με αποτέλεσμα να καθίσταται ευχερής η άμεση ενεργοποίηση των μελών και η άμεση λήψη των παροχών

Τέλος, σας υποβάλουμε συνημμένα τον Οδηγό Ασφαλισμένου (download odigos asfalismenou.pdf) , για να μπορέσετε να διαπιστώσετε το γεγονός ότι η συμμετοχή στο Ταμείο έχει καταστεί ιδιαίτερα συμφέρουσα και άμεσα ανταποδοτική. Σας γνωρίζουμε, επίσης, ότι πέρα από τις αναγραφόμενες στον παραπάνω Οδηγό καλύψεις, το Ταμείο έχει εξασφαλίσει για τα μέλη του και μία επιπρόσθετη παροχή: τη δυνατότητα εντελώς δωρεάν επίσκεψης στα εξωτερικά ιατρεία κλινικών της πόλης για τυχόν έκτακτο περιστατικό είτε των άμεσων μελών του Ταμείου είτε των έμμεσων (παιδιά – σύζυγοι), μόνο με την επίδειξη της προσωπικής Κάρτας Ασφάλισης. Προς τον σκοπό αυτό, καλούνται τα μέλη που έχουν ήδη ενταχθεί στο Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης και δεν έχουν παραλάβει τις προσωπικές τους Κάρτες Ασφάλισης να προσέλθουν για την παραλαβή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα γραφεία του ΤΑΔΙΘ.

το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΤΣΟΧΗΝΑΣ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Ο ΤΑΜΙΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΕΡΑΪΔΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΟΛΑΤΖΗΣ