Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

Αγαπητά μας μέλη,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά την ανανέωση των ομαδικών συμβολαίων υγειονομικής περίθαλψης με τις Εταιρίες Ιντερσαλόνικα και New Health System (N.H.S) πετύχαμε πέραν της συνέχισης των ήδη χορηγούμενων παροχών υγείας και την  προσθήκη νέων.

Από 01/09/2022 αν κάποιος ασφαλισμένος δεν προσκομίσει δαπάνες για νοσηλεία που πραγματοποίησε σε οποιοδήποτε Νοσηλευτικό Ίδρυμα παρέχεται από την Εταιρία (Ιντερσαλόνικα) είτε επίδομα νοσηλείας ύψους 40,00€ ημερησίως και για διάστημα μέχρι 120 ημέρες είτε Επίδομα Χειρουργού.

Σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού παρέχονται στα εξωτερικά ιατρεία (μέσω της Εταιρίας N.H.S):

Α) της κλινικής ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Δωρεάν Διαγνωστικές Εξετάσεις έως του ποσού των 300,00 / ανά περιστατικό και δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στις ειδικότητες παθολόγου, καρδιολόγου, γενικού χειρουργού, γυναικολόγου και ορθοπεδικού.

Η κάλυψη της δαπάνης γίνεται απευθείας από την Εταιρία.

Β) της ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ  Δωρεάν Διαγνωστικές Εξετάσεις έως του ποσού των 300,00 / κατ’ έτος και δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στις ειδικότητες παθολόγου, καρδιολόγου, γενικού χειρουργού, γυναικολόγου και παιδιάτρου.

Γ) της κλινικής ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Δωρεάν Διαγνωστικές Εξετάσεις έως του ποσού των 300,00 / κατ’ έτος και δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στις ειδικότητες παθολόγου, καρδιολόγου και γενικού χειρουργού.

Η κάλυψη της δαπάνης στις κλινικές ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ και ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ γίνεται απολογιστικά(το μέλος καταβάλλει την δαπάνη και κατόπιν την προσκομίζει στο Ταμείο για να αποζημιωθεί από την Εταιρία N.H.S).

Σας υπενθυμίζουμε ότι για τις παροχές της πρωτοβάθμιας περίθαλψης (Διαγνωστικές εξετάσεις, κτλ. ) πρέπει να επικοινωνείτε με το Συντονιστικό τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας «N.H.S στο 210 6770330 και για τις παροχές της δευτεροβάθμιας περίθαλψης (Νοσηλείες, κτλ.) με το Συντονιστικό τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας «ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΖΩΗΣ» στο 11555 από κινητό και στο 2310 492100 από σταθερό τηλέφωνο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΡ. ΡΟΓΚΟΤΗ